Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Yayaya çarpmamak için restorana giriyordu

Kocaeli Haber – Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yayaya çarpmamak için manevra yapan otomobil sürücüsü, yol kenarındaki restoranın önünde bulunan demir korkuluklara çarptı. Kazada otomobil sürücüsü, burnu bile kanamadan kurtuldu.

Kocaeli Haber - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yayaya çarpmamak için manevra

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yayaya çarpmamak için manevra yapan otomobil sürücüsü, yol kenarındaki restoranın önünde bulunan demir korkuluklara çarptı. Kazada otomobil sürücüsü, burnu bile kanamadan kurtuldu.
Kaza, Kocaeli’nin Gebze ilçesi İnönü Mahallesi Şehitler Caddesi ve Şehit Hamdi Pekçalışkan Caddesi kesişiminde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gamze A. idaresindeki 41 AFT 211 plakalı otomobil ile seyir halindeyken, bir anda önüne çıkan yayaya çarpmamak için manevra yaptı.Manevra yapan otomobil, yol kenarında bulunan restoranın demir korkuluklara çarptı. Otomobilin restorana girmesini demir korkuluklar önlerken, Gamze A. kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu.Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Karamürsel’de yaşayan 24 yaşındaki Hüseyin Zengi, evinde ölü bulundu. Yalnız
Sıradaki Haber Daha 24 yaşındaydı: Hüseyin Zengi Karamürsel’deki evinde ölü bulundu