Muğla’da bugün sabah saatlerinde bir helikopter Eğitim ve Araştırma Hastanesinin binasına çarparak düştü. Meydana gelen olayda 2 pilot, 1 doktor ve 1 sağlık görevlisi yaşamını yitirdi. Kazada hayatını kaybeden 2 pilottan birisi olan emekli Albay Tamer Gönül’ün (54) Maşukiye’deki bir sitede ailesiyle birlikte yaşadığı ve emekli olduktan sonra da ambulans helikopteri olarak görevine devam ettiği öğrenildi.
KOCAELİSPOR’UN ESKİ BAŞKANI KOMSUYMUŞ
Maşukiye’nin Doğa Sitesi’nde ailesiyle birlikte yaşamını sürdüren Tamer Gönül, çevresinde sevilen, saygı duyulan bir isimdi. Kazanın ardından Kocaeli’deki evine büyük bir yas düştü. Komşuları arasında Kocaelispor eski başkanlarından Muammer Çelik de bulunuyordu. Acı haberi alır almaz Muğla’ya doğru yola çıkan Çelik, Gönül ailesinin acısını paylaşmak için hareket etti.
Bir çocuk babası olan Tamer Gönül’ün oğlu Batuhan Gönül, bir dönem Kocaelispor’da fizyoterapist olarak görev yapmıştı. Hem ailesi hem de Kocaeli camiası, Gönül’ün kaybıyla derin bir üzüntü yaşadı. Ambulans helikopter, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi binasına çarparak yere çakıldı. Görev başında olan Tamer Gönül ve diğer mürettebat, trajik bir şekilde hayatını kaybetti.