Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eski belediye başkanının 2 yeğeni denizde boğuldu!

Çayırova eski Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’ın 2 yeğeni denizde boğuldu. Akbaş acı haberi sosyal medya hesabından paylaştı.

Çayırova eski Belediye Başkanı

Çayırova eski Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’ın 2 yeğeni denizde boğuldu. Akbaş acı haberi, “Acımız büyük, canımızdan parçalar koptu. Şile’de yaşayan yeğenlerimiz CÜNEYT (22) ve HAKAN ŞENTÜRK (17) denizde boğularak hayatlarının baharında rahmet-i Rahmana kavuştular. Allah rahmeti ile muamele eylesin. Mekanları cennet olsun inşallah.” notuyla paylaştı.

117638890 3728584980489814 1948499924858245284 o

ZİYAETTİN AKBAŞ KİMDİR?

1961 Bayburt doğumlu.1966 yılında Çayırova’ya yerleşmiş bir ailenin çocuğu. İlk ve orta okulu Çayırova’da, lise eğitimini Gebze’de tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisat fakültesini bitirdikten sonra, Marmara Üniversitesi İktisadi İlimler Fakültesi Yönetim ve Organizasyon Ana Bilim Dalı’nda Yüksek Lisans eğitimi, Marmara Üniversitesi Çağdaş İşletmecilik ve Yeni Teknolojiler Bölümünde Finansman ve Muhasebe ile ilgili sertifika eğitimi aldı.

Mesleği ile ilgili birçok seminer ve konferansa katılan Akbaş, İstanbul Şehir Plancılar Odası’nın Kentsel Dönüşüm ve Kent Planlamaları ile ilgili birçok sempozyum ve seminere katılım gösterdi. Gebze ve Çayırova’da birçok dernek ve spor kulübü kuruculuğu ve yöneticiliği, Türk Kızılay Derneği Gebze şubesi yönetim kurulu üyeliği, bir siyasi partinin Gebze İlçe Yönetim Kurulu üyeliğini de yapan Akbaş, 1990 yılından beri Gebze’de serbest meslek mensubu olarak muhasebe ve müşavirlik hizmeti veren bir iş yerinin sahibi olan Akbaş, 29 Mart 2009 seçimlerinde belediye başkanı oldu. 2014 Yerel seçimlerinde aday gösterilmedi.