Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehir personelleri Van’da insan kaçakçılığı yaparken yakalandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde şoför olarak görev yapan 3 ismin Van’da insan kaçakçılığı yaptığı ortaya çıktı. Yapılan operasyonda 3’ü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şoförü toplam 4 kişi yakalandı. Şahıslar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde şoför olarak görev yapan 3 ismin Van’da

Van’da Muradiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri devriye faaliyeti esnasında şüphe üzerine bir otomobili durdurdu. Araçta yapılan aramada ülkeye yasa dışı yollarla giren 5 düzensiz göçmen yakalandı.

ORGANİZATÖRLER

Muradiye Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gözaltına alınan A.K., A.Ö., İ.Ö. ve S.S. adlı organizatörler sevk edildikleri Muradiye Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kaçak göçmenler ise Van İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi.

BİRİ BAŞ ŞOFÖR

S.S, A.Ö ve A.K’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde şoför olarak çalıştıkları, S.S. isimli şahsın Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde baş şoför olarak çalıştığı edinilen bilgiler arasında. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken şahısların iş akitlerinin feshedilmesi bekleniyor.