Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gençtürk’ten Büyükakın’a billboard tepkisi!

CHP İzmit Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Nazım Gençtürk, Bursa’da Kartepe Teleferiği’nin tanıtım afişlerinin asılmasına tepki geldi. Gençtürk, büyükşehir belediye başkanı Tahir Büyükakın’ı israf yapmakla suçladı.

CHP İzmit Belediye Meclis

CHP İzmit Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Nazım Gençtürk, Bursa’da Kartepe Teleferiği’nin tanıtım afişlerinin asılmasına tepki geldi. Gençtürk, büyükşehir belediye başkanı Tahir Büyükakın’ı israf yapmakla suçladı. Sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yayınlayan Gençtürk şu ifadeleri kullandı:

“Tahir hoca kendini de aştı.
Bilboardlar Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın fotoğrafıyla birlikte “Hayaldi Gerçek Oldu/ Kartepe Teleferik” afişleri ile donatılmış.
Vallahi israfı, ballı tedarikçileri, yandaşlara sağlanan rantları duyuyorduk da, bu kadarını gerçekten hayal bile edemezdik!

Bursa, Türkiye’nin ilk ve en uzun teleferik hattına sahip olmasa tanıtım amaçlı diyeceĝim.

Nereden baksanız tutarsız, nereden baksanız anlamsız, nereden baksanız israf…
Kamunun yani bizlerin parasının nerelere harcandığını görün.
Yazıktır günahtır.
Bursalı bir vatandaş ne güzel söylemiş; “…bizim yeterince belediye başkan adayımız var. Kocaeli’de seçilmek için Kocaeli’nde kampanya yapmanız daha doğru olur. Paranız fazla geldiyse yoksullara yardım edin”
Sahi yoksulluk diye birşey var, duydunuz mu?
Diğer yandan, hatırlarsınız; Fatma Kaplan Hürriyet, belediyemizi kiralama garabetinden kurtarmak adına hizmet araçlarının satın alınmasını istediğinde dönemin AKP Grup Başkan Vekili Sn. Muharrem Tutuş öncülüğünde kredi talebi red edilmişti ve hizmet araçlarının satın alınması geciktirildiği gibi belediye zarara uğratılmıştı.
Fatma Başkan halkı bilgilendirmek ve kamuoyu oluşturmak adına bazı bilboardlara hizmet araçlarının alınmasının AKP-MHP oylarıyla reddedildiğini belirten afişler astırmıştı.
O dönem hep bir ağızdan belediyenin parasıyla afiş asıldığı nâraları atanların samimiyet sınavı başladı.
Haydi eleştirin bu israfı, sorun Tahir hocadan bu usulsüz harcamanın hesabını da alkışlayalım.”