Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Maaş ödeyemeyecek diyorlardı, İzmit Belediyesi bayram öncesi sevindirdi!

Muhalefetin sürekli olarak kötü ekonomik yönetimle itham ettiği ve yakın zamanda işçi maaşlarını ödeyemeyecek duruma geleceğini iddia ettiği İzmit Belediyesi çalışanlarını sevindirdi. her ayın 13’ünde yatan personel maaşları Ramazan Bayramı dolayısıyla bayram öncesinde, ayın 8’inde hesaplara yatırıldı.

Muhalefetin sürekli olarak kötü

Muhalefetin sürekli olarak kötü ekonomik yönetimle itham ettiği ve yakın zamanda işçi maaşlarını ödeyemeyecek duruma geleceğini iddia ettiği İzmit Belediyesi çalışanlarını sevindirdi. her ayın 13’ünde yatan personel maaşları Ramazan Bayramı dolayısıyla bayram öncesinde, ayın 8’inde hesaplara yatırıldı. Emekçi dostu İzmit Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde de çalışanlarını unutmadı. Her ayın 13‘ünde hesaplara yatan personel maaşları bu ay Ramazan Bayramı dolayısıyla 5 gün öncesinde emekçilerin hesabına yatırıldı. Maaşları hesabına geçen İzmit Belediyesi emekçileri, böyle bir günde kendilerini düşünen Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti. İzmit’in emektarları için bu jest, sadece maddi bir destek olarak kalmadı, aynı zamanda moral ve motivasyon anlamında da önemli bir kaynak oldu.

DİĞER BELEDİYELERE ÖRNEK

Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte, aileleriyle birlikte vakit geçirecek olan işçilerin yüzünde tebessüm oluşturan bu karar, İzmit Belediyesi’nin emekçi dostu politikalarının bir göstergesi olarak değerlendirildi. İzmit Belediyesi’nden konu hakkında yaptığı açıklamada, “Çalışanlarımızın bayramı huzurlu ve mutlu geçirmelerini sağlamak bizim için çok önemli. Onların alın teri, emekleri bizim için kıymetli. Bu nedenle maaşları erken yatırma kararı aldık” denildi. Bu kararın, çalışanların bayram hazırlıklarında rahatlamalarına olanak tanıdığı belirtildi. İzmit Belediyesi’nin bu uygulaması, diğer kurum ve belediyelere de örnek teşkil etti.

KENT EKONOMİSİNİ CANLANDIRDI

Sosyal medyada ve yerel basında işçi dostu belediye olarak övgüyle bahsedilen İzmit Belediyesi, emekçi haklarını ön planda tutan yönetim anlayışıyla dikkat çekiyor. Bu hareketiyle, İzmit Belediyesi’nin emekçilere verdiği değeri ve onların yaşam kalitesini yükseltme çabasını gözler önüne seriyor. İzmit Belediyesi’nin işçi dostu yaklaşımı, şehirdeki diğer kurumlar tarafından da takdirle karşılandı. Ramazan Bayramı gibi önemli bir dönemde maaşların erken yatırılması, işçilerin bayram alışverişlerini daha rahat yapabilmelerine ve ekonomik olarak bir nebze olsun rahatlama yaşamalarına imkan tanıdı. Bu durum, şehrin ekonomisine de olumlu bir şekilde yansıdı.