Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’e yeni aquapark geliyor!

İzmit Belediyesi eski adı GölkayPark olan Bıçkıdere’de aqupark inşa edecek. Söz konusu tesis yap işlet devret modeliyle 10 yıllığına kiralanacak. Söz konusu aquapark ile ilgili karar ilk meclis toplantısında cumartesi günü alınacak.

İzmit Belediyesi eski adı

ugurİzmit Belediyesi, Fatma Kaplan Hürriyet başkanlığında, sakinlerine ve ziyaretçilerine müjdeli bir haberle geliyor. Yeni dönemde atılan önemli adımlardan biri, suyun ve eğlencenin buluşacağı bir nokta haline gelecek olan yeni bir Aquapark’ın inşası olacak. 31 Mart seçimlerinin ardından 20 Nisan Cumartesi günü toplanacak ilk meclis toplantısında alınacak karar ile şehrin sosyal yaşamına yeni bir soluk getirilecek. Bir süre önce ismi Bıçkıdere olarak değiştirilen ve doğal güzellikleriyle bilinen GölkayPark’ta yapılması planlanan Aquapark için çalışmalar önümüzdeki aylarda hız kazanacak.

10 YIL SÜREYLE KİRALANACAK

Proje, yap işlet devret modeliyle hayata geçirilecek. Bu model kapsamında, tesisin inşaatını üstlenecek firma, inşa ettiği tesis üzerinde10 yıl süreyle işletme hakkına sahip olacak. İşletme süresinin sonunda ise, bu modern su eğlence merkezi, İzmit Belediyesi’ne devredilecek. GölkayPark’ın yeni misafirini, yani Aquapark’ı, İzmit halkı sabırsızlıkla bekliyor. Bu proje sayesinde, İzmitlilerin yaz aylarında serinlemek için yeni bir alternatifi olacak ve aynı zamanda şehrin turizm potansiyeline önemli bir katkı sağlayacak. Aquapark, çocuklardan yetişkinlere kadar her yaştan ziyaretçiye hitap edecek çeşitli su kaydırakları, dalga havuzları ve çeşitli su oyunları ile donatılacak.