Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Halk Eğitim Merkezi’nin yeni müdürü o isim oldu!

İzmit Halk Merkezi müdürlüğü görevini yürüten Nejat Sazak’ın Cahit Elginkan Anadolu Lisesi’ne atanması sonrasında halk eğitim merkezinin yeni müdürü belli oldu. Sazak’tan boşalan koltuğa Sadık İskender atandı.

İzmit Halk Merkezi müdürlüğü

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olan kuruluşlarda müdürlükler için yapılan sınavlar sonrasında yeni görevlendirmeler belli olmaya başladı. İzmit’te halk eğitim merkezinin müdürlüğü görevini yürüten Nejat Sazak’ın Cahit Elginkan Anadolu Lisesi’ne atanmasının arından İzmit Halk Eğitim Merkezi’nin de yeni müdürü oldu.

İzmit Halk Eğitim Merkezi’nin müdürlük görevine Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olan 65 yaşındaki Sadık İskender atandı. İskender, 1982 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden yüksek lisans derecesiyle mezun oldu.

SADIK İSKENDER KİMDİR?

İskender, öğretmenlik kariyerine 1977’de Trabzon Erkek İlköğretmen Okulu’ndan mezun olduktan sonra başladı ve 1982’deAnkara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden yüksek lisans derecesiyle mezun oldu.

İskender, İzmit İHL ve Derince İHL’de öğretmenlik ve müdür yardımcılığı yapmış, ardından Dilovası Lisesi, Körfez-Hereke Sümer İlköğretim Okulu, Derince ve Kartepe Halk Eğitim Merkezleri müdürlükleri gibi görevlerde bulunmuştur. En son olarak İzmit Muammer Aksoy İlkokulu’nun müdürlüğünü yaparken, şimdi İzmit Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak görevine başlamıştır. Yeniden görevlendirme sürecinde 152 puan alarak okul müdürleri arasında en yüksek puanlardan birini elde etti. Kocaeli Denge ailesi olarak; Sadık İskender’e yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

sadik iskender