Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi’nin Şehir Hastanesi merdivenini söktüler! 

İzmit Belediyesi’nin Şehir Hastanesi’ne kolay ulaşım için inşa ettiği merdiveni söktüler. İzmit Belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet o anın görüntülerini, “Çok büyük bir saygısızlık” diyerek paylaştı.

İzmit Belediyesi'nin Şehir Hastanesi'ne

İzmit Belediyesi’nin Şehir Hastanesi’ne kolay ulaşım için inşa ettiği merdiveni söktüler. İzmit Belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet o anın görüntülerini, “Çok büyük bir saygısızlık” diyerek paylaştı. Hürriyet’in paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “İzmit Belediyesi olarak, Tavşantepe Mahallesi sakinlerinin yaşam kalitesini yükseltmek için Şehir Hastanesi yoluna modern, güneş enerjili aydınlatma sistemi kurmuş ve eski merdiveni yenilemiştik.

Ancak, Kocaeli Şehir Hastanesi yönetimi kendilerini yazılı bilgilendirmemize rağmen, yenilediğimiz merdiveni tek geçiş güzergahı olmasına rağmen keserek kaldırmıştır.

Bu hem haksızlık hem de Tavşantepe halkına yapılmış çok büyük bir saygısızlıktır.

Bizler, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini iyileştirmek için durmadan çalışırken, hastane yönetiminin tahammülsüz tepkisinden doğan bu saldırgan eylemini asla kabul edemeyiz.

İzmit Belediyesi olarak; halen daha iskan ruhsatı bulunmayan Kocaeli Şehir Hastanesi konusunda, tüm hukuki yollar dahil olmak üzere; vatandaşlarımızın haklarını korumak ve şehrimizin huzurunu sağlamak için gereken her türlü adımı atacağız.”