Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet: 13-0 yapacağız!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Hürriyet, İzmit’te attığı 10 puan farkın ardından bugünkü bayramlaşmada meydan okudu ve “Artık AKP değil biz 13-0 yapacağız. Önümüzdeki seçimde bütün belediyeleri alacağız. AKP sıfır çekecek” dedi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

CHP Kocaeli İl Örgütü, Ramazan Bayramı vesilesiyle CHP İzmit İlçe Binası önünde bayramlaşma programı düzenledi. Programa, CHP Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Yıldızlı, Nail Çiler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan katıldı.

CHP Derince İlçe Başkanı Çağatay Yamen, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç, CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Akbulut, CHP Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, CHP Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ercan Şamlı, CHP Kocaeli eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, Körfez Belediye Başkan Adayı Tayfun Balıkçı, Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, il ve ilçe yöneticileri de oradaydı.

GÜLÜMSE İZMİT DEMİŞTİK…

Bayramlaşma programında konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Öncelikle bütün milletimizin bu güzel bayramını kutluyorum. İnşallah dualarınız kabul olsun. Biz çifte bayramı bu dönem bu sene bu senenin de uğuruyla birlikte beraber yaşıyoruz. Bu bizim için çok kıymetli ve sevgili Derince belediye başkanımla birlikte bugün yan yana olmak bizler açısından daha da kıymetli hale geldi. Gülümse İzmit demiştik. Derince gülümsedi. Karamürsel gülümseyecek diyerek yola çıktık ve tüm Türkiye’nin mutluluk haritasıyla birlikte gülümseyen bir Türkiye’ye uyandık seçim sabahı sonrası bu çok kıymetliydi.”

Fatma Hürriyet, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Sevgili Özgür Başkan dedi ki birken üç olduk. Şimdi de diyoruz ki 3’ken, 13 olacağız. Bu günler çok yakın Türkiye’nin, Kocaeli’nin gülümseyeceği günler çok yakın. Bu güzel birliktelikler, bu güzel dayanışma her daim birlikte olacak, her daim devam edecek. Ve bu dayanışmayla birlikte çok daha güzel bayramları, daha büyük bayramları beraberce kutlayacağız. Tekrar bayramınızı kutluyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.”