Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te çocuklar oyuncaksız kalmadı

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Hizmetleri

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Öğrencisi Nurşah Yaşar önemli bir proje imza attı. İzmit’te yaşayan ve maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına oyuncak, yaprak testler balonlar ve masal kitaplar hediye edildi. Kampanyasıyla ilgili bilgi veren Nurşah Yaşar, “Malumunuz ülkemiz ve ilimiz Kocaeli, tüm dünya gibi koronavirüs tehdidi altında. Ve devletimiz, bu konuda bazı tedbirler almakta. Sokağa çıkma yasağı da bu tedbirlerden biri. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu sebeplerden dolayı 100. yılında alanlarda coşkuyla kutlanamayacak. Bizler de evlerinde kalmak zorunda olan ve oyuncak alacak durumu olmayan ailelerin çocuklarını bu süreçte sevindirmek istedik.

BİRÇOK HEDİYE

‘100. yılda 100 oyuncak’ hedefi ile başlattığımız kampanya kısa sürede yoğun destek gördü. Amaçlarımızdan biri de çocukların paylaşma duygusunu artırması idi. Bu nedenle sıfır oyuncaklar temin etmek yerine, durumu iyi olan ailelerin çocuklarının, durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına oyuncaklarını bağışlamasını daha uygun gördük. Ve sağ olsunlar, kendileri küçük ama gönülleri büyük çocuklarımız, oyuncaklarını kardeşlerine armağan etti. Bizler de bu hediyeleri, yanlarına bazı abur cubur yiyecekler, masal kitapları, yaprak testler, balon ve Türk bayrağı ekleyerek tespit ettiğimiz ailelerin çocuklarına ulaştırdık” dedi.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR

Yaşar, projede katkısı olan dostları Gizem ve İzel Hazer’e, Cedit Mahalle Muhtarı Nabi Keskin ile lojistik anlamda katkı sunan aza Süleyman Topal’a, teşekkür etti. Yaşar, öte yandan masal kitapları ile yaprak testleri bağışlayan İzmit Kent Merkezi (İKM) Ticari Dayanışma Derneği Başkanı Murat Öztürk’e, muhtarlara ve destek veren ailelere teşekkürlerini sundu.

izmit nurşah yaşar
İzmit’te çocuklara hediyeler dağıtıldı
ZMİT CEDİT YARDIM
Çocuklar, hediyelerden dolayı mutlu oldu.