Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Saadetli Uslu’ya cevap: “Vicdansızlık”

AKP İzmit İlçe Başkanı

AKP İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, bir ay gibi kısa sürede bu çalışmaların bitirilmesi nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür etti. Saadet Partisi İl Yöneticisi Sedat Doğu Uslu’nun eleştirilerine yanıt verdi. Güney, “Sedat Uslu, iki küp taş değiştirmeyi marifet sayıyor diye haksız ve adaletsizce muhalefette bulunmuş. AK Parti belediyeciliğini 5 yıl öteyi görememekle eleştiren Uslu’ya hatırlatmak isterim ki; o taşların altındaki tüneli yapan da AK Parti’ydi. Aynı yolun bir kilometre kadar doğusunda, koca benzinliği ortadan kaldırıp, tek şerit yolu 4 gidiş, 4 geliş haline getiren de AK Parti’ydi.

“VİZYONSUZLUK DEMEK VİCDANSIZLIK”

Yayaların kolaylıkla sahile ulaşımını sağlayan bu yol üzerindeki üst geçitler de yine partimiz döneminde yapıldı. Salim Dervişoğlu Caddesi trafiğe açıldı, demiryolu sahile taşındı. Bütün bunlar zamanında yapılamaz denilen ama şehrin geleceği için ne kadar hayati olduğu bugün daha net anlaşılan çalışmalardı. Buna vizyonsuzluk demek, vicsansızlık olur.”

SEDAT DOĞU USLU NE DEMİŞTİ?

“Vaktiyle Üçyol medyada esnafı hiçe sayarak kaldırımlara ucubeler dikilip yollara kilit taşlar döşenirken eleştirilerimize verilen cevap, ‘siz ne anlarsınız modernizasyondan’ olmuştu ! Sonuç: Esnaf rahat bir nefes aldı. Kilit taşları sökülüp, ucubeler kalktı ve yollara yeniden asfaltlanarak eski haline döndürüldü. Bugün Seka tünel üstü kilit taşlarının kalmasını büyük bir hizmet olarak addedip sahil yolunun taşlarını ise çocukların güvenliği için kaldırılmadığını söyleyen bir belediye yönetim anlayışı var. Soru şu; Vaktiyle Seka tünelinin üstünde çocuklarımı oynuyordu da biz görmedik? Bu hizmetler yapılırken yöneticilerin aklı ne ile meşguldü? 5 yıl sonrasını öngöremeyen bu anlayış bugün de aynı hataları yapmacağını kim garanti edebilir ?”