Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’den Ergün’e: “Sen Pensilvanya artığı bir siyasetçisin!”

 MHP MYK Üyesi Erkan

 MHP MYK Üyesi Erkan Azeri, sosyal medya hesabından DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün’e yönelik sert ithamlarda bulundu ve Ergün’ü uyardı. Ünlü, şunları söyledi: “MİT tarafından isimleri tespit edilen FETÖ‘cülerin listesi önüne geldiğinde sen bakandın . ‘İstihbarat görevlilerine dedin ki ben kimseyi görevden almam’ Görevden almaktan imtina ettiğin FETÖ’cüler 15 Temmuz gecesi bu ülkeye darbe yapanların bürokratik ayağıydı.

“FETÖCÜ’LERİN HESABINI VER”

Yani yediğin maklubenin böylece hakkını teslim etmiş oldun. Sen kimsin ki MHP’yi PKK ile aynı cümle içerisinde kullanıyorsun? Sen Pensilvanya artığı bir siyasetçi olarak hep hafızalarda kalacaksın. TÜBİTAK başta olmak üzere işe aldırdığın FETÖ‘cülerin hesabını ver de; MHP‘yi ağzına al …Küresel boyutu açık olan sermaye uşaklığını yapacak partiniz; siyaset mezarlığında yerini alacaktır. Haddini bil! MHP‘yi bir daha ağzına alma Nihat efendi !!!”

NİHAT ERGÜN NE DEMİŞTİ?

Ergün, verdiği röportajda MHP’ye yönelik sataşmalar ve ithamlarda bulundu. Bu yaklaşımı MHP’liler tarafından tepkiyle karşılandı.

nihat ergün