Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Lütfü Türkkan’a: “Müfteri” dedi

İYİ Parti Grup Başkanvekili

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan bir basın metni geçerek AKP’li Radiye Sezer Katırcıoğlu‘nu belediye ihaleleriyle ilişkilendirdi. Türkkan’ın iddiaları şaşkınlık yarattı. Bu iddialara AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, sosyal medya hesabından Türkkan’a sert ifadeler içeren bir yazı paylaştı.

“BUNDA İKİSİ DE YOK”

Siyaseti gelir kapısı gören alçak zihniyetin tarz-ı siyaseti bu: Yalan ve iftira. Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan, TBMM ‘de Ak Parti Kocaeli Milletvekillerine yalan ve iftiralarıyla saldırmış. Dinleyince şu söz geldi aklıma: ‘Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de adama bakarım adam mı diye.’ Bunda ikisi de yok.

“LÜTFİ T.” DEDİ

Bu müfterinin iftiralarını atarken aynaya bakıp konuştuğu çok aşikar. Kendi Belediyeleri ile ilgili yaşadığı tecrübelerini dile getirdiği çok belli. Bir parti Grup Başkanvekilinin böylesi büyük bir iftirayı atarken düşünmesi gerektiği söylenebilir ama Lütfi T. için bunun beyhude bir durum olduğunu tüm TBMM Milletvekilleri ve Aziz Milletimiz iyi bilir. Bunların yalan ve iftiralarını tekzip etmekten usandık. Yalan ve iftiradan beslenen bu çukur siyaset anlayışı Milletimizin vicdanında yok olmaya mahkûmdur.”