Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erol Pekcan’ı hatırlayan var mı?

Saadet Partisi’nin önemli isimlerinden

Saadet Partisi’nin önemli isimlerinden Erol Pekcan 2009 yılının sonuna kadar siyasette adından sıkça söz ettirmişti. 2010 yılında Numan Kurtulmuş’un istifasıyla birlikte SP Kocaeli İl Başkanlığı görevinden istifa eden Erol Pekcan bir grup partili ile birlikte Kurtulmuş’un peşinden gitmişti. Has Parti kuruldu. Erol Pekcan Has Parti’nin il başkanı oldu. Numan Kurtulmuş’un yakın ekip arkadaşı olarak tanınan Pekcan 2 yıl sonra yine onun izinden gidecekti.

Erol Pekcan durHAS PARTİ’Yİ KAPATTILAR

Takvimler 2012’yi gösterdiğinde Numan Kurtulmuş Has Parti’yi kapatma kararı aldı. Kurtulmuş bir anda dümeni AKP’den yana kırdı. Sürekli eleştirdiği iktidar partisine katılan Numan Kurtulmuş’la birlikte Kocaeli’de de Milli Görüş eskisi Erol Pekcan ve bir kısım isim Has Partili AKP’ye üye oldu. Üye katılım töreninde Pekcan ve beraberindekilere rozetlerini dönemin bakanı şimdiden muhalif ismi Nihat Ergün taktı.

KURTULMUŞ’UN PEŞİNDEN 2 PARTİ…

2012 yılından bu yana aradan geçen 8 senede Numan Kurtulmuş pek çok önemli görevde yer aldı. Halen daha iktidar partisi AKP’de genel başkan vekili olarak görev yapıyor. Ancak 8 yıl içerisinde yapılan hemen hiçbir seçimde Kocaeli’deki ekibine vefa göstermedi. Erol Pekcan’ın adı son yerel seçimlerde belediye başkan adaylığı için geçti ancak aday gösterilmedi. Erol Pekcan çok güvendiği, uğrunda iki parti değiştirdiği Numan Kurtulmuş tarafından ortada bırakıldı. Şimdilerde siyaseti tamamen unutan Pekcan serbest avukatlık mesleğini sürdürüyor.

Ekran Resmi 2020 05 27 12.53.45