Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

21 gün uyutuldu Corona’yı yendi

Dilovası Diler Demir Çelik

SEBO min 2Dilovası Diler Demir Çelik Fabrikası‘nda çalışan, Türk Metal Sendikası İş Yeri Baş Temsilci Yardımcısı ve emlak işleriyle uğraşan İzzet Uzuner, 7 Nisan’da Koronavirüs teşhisi ile hastaneye yatmış, 4 gün sonra durumu kötüleşince yoğun bakıma alınmıştı.

Durumu iyice kötüye giden Uzuner, doktorlar tarafından uyutularak kan aranmaya başlanmıştı. 21 gün sonunda Uzuner nihayet tedaviye cevap verirken, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda hayata yeniden gözlerini açtı. Yoğun bakımdan çıkan ve servise alınan Uzuner tüm sevenlerine selam söyleyerek, önümüzdeki hafta içi taburcu olacağının müjdesini verdi.

“UMUTSUZ OLMAYIN AMA TEDBİRİ DE BIRAKMAYIN”

Yaşadığı süreci anlatan Uzuner, “Zorlu bir süreci geride bıraktık. Uzun süre yoğun bakımda kaldım. Tedavilere cevap verene kadar benimle çok yakından ilgilenildi. Kimse umutsuz olmasın ancak tedbiri de elden bırakmasın. Şimdi hastane odamda taburcu olacağım günü bekliyorum. Tüm hekimlere ve sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. Tekrar herkese uyarıları dikkate almalarını tavsiye ediyorum” ifadelerine yer verdi.