Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O hastanede kadının adı yok!

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimliği Görevine Op. Dr. Aziz Çardak atandı. Devir teslim töreninde basına servis edilen fotoğraflarda tek bir kadının dahi olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Gölcük Necati Çelik Devlet

Basliksiz 3 1Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde yer alan Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin başhekimi değişti. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin başhekimliği görevini yürüten Uz. Dr. Sertan Acar’ın yerine Op. Dr. Aziz Çardak getirildi.  Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından basına servis edilen fotoğraflar arasında tek bir kadının dahi olmaması dikkatlerden kaçmadı.

KADINI ADETA YOK SAYDILAR

Gölcük’te yer alan ve hergün binlerce hastanın tedavi gördüğü hastanede kadının ismi adeta yok sayıldı, basına servis edilen fotoğraflar arasında bir kadın bile yer almadı. Düzenlenen devir teslim törenine Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, İl Sağlık Müdürlüğü başkan ve başkan yardımcıları, kamu hastaneleri başhekimleri ve diğer sağlık yöneticileri katıldı.

Op. Dr. Aziz Çardak Kocaeli’de daha önce  Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı ve Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcılığı, Kocaeli Şehir Hastanesi Kurucu Başhekimliği görevlerinde bulundu.

“ÖNEMLİ HİZMETLER VERDİ”

Görevini devreden Uz. Dr. Sertan Acar’a teşekkür plaketi veren İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, yaptığı konuşmada, “Sertan Bey, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne önemli hizmetler vermiş, çalışkan ve başarılı bir arkadaşımız. Yeni Başhekimimiz Op.Dr.Aziz Çardak’ın da bu başarıyı sürdüreceğine inanıyor, yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

ÇARDAK TEŞEKKÜR ETTİ

Yeni Başhekim Op. Dr. Aziz Çardak, törende yaptığı konuşmada, “Bu görevi devralmaktan mutluluk ve gurur duyuyorum. İl Sağlık Müdürümüz ve yönetim ekibine teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

“DESTEĞE HER ZAMAN HAZIRIZ”

Törende konuşan Uz. Dr. Sertan Acar ise “Sayın İl Sağlık Müdürümüze ve yönetim ekibine bana verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün görevi çalışkanlığıyla yakından tanıdığımız, arkadaşımız Başhekim Aziz Çardak’a devrediyorum. Başarılı olacağına gönülden inanıyorum. Bizlerden destek istenilen konularda da her zaman desteğe hazırız” diye konuştu. Konuşmaların ardından İl Sağlık Müdürü tarafından çiçek takdiminde bulunulan Op. Dr. Aziz Çardak, görevi devralarak yeni görevine başladı.