Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karamürsel Belediyesi’nin internet sitesinden vatandaş şikayetçi

Kocaeli’nin bir ucunda kendi

Kocaeli’nin bir ucunda kendi halinde sessiz sedasız bir ilçe olan Karamürsel’den şikayet var. Gazetemize ulaşan bir vatandaş, Karamürsel Belediyesi’nin internet sitesini güncellediğini ifade etti. Bu güncellemeyle birlikte vatandaş olarak meclis kararlarına ulaşamadığından şikayet eden vatandaş, ” 2020 Mayıs ayı sonuna gelmemize rağmen 2019 yılı faaliyet raporu internet sitesinde yayınlanmadı” dedi.

HEM İKTİDARA HEM MUHALEFETE ELEŞTİRİ

İşte vatandaşın şikayetini dile getirdiği cümleler: “Karamürsel Belediyesi resmi internet sitesi güncellendi. Fakat vatandaş olarak Karamürsel Belediyesi internet sitesinde meclis kararlarını görüp okumamız mümkün değil. Halen meclis toplantılarını birçok ilçe belediye canlı olarak yayınlayarak halkın izlemesine imkan sağlar iken Karamürsel Belediyesi halkın bilgilenmesine izin vermiyor. Ayrıca 2020 Mayıs ayı sonuna gelmemize rağmen 2019 yılı faaliyet raporu internet sitesinde yayınlanmadı. Başkanda Metal Yorgunluğu var anladık, ya muhalefet meclis üyeleri?”

Teknolojiyle pek arası olmadığı bilinen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, bu durumdan haberdar mı değil mi bilinmiyor.