Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmitli muhtar CHP’lilere saldırdı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Uğur ENÇ min 3Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yine Kocaelili bir muhtarın hedefinde. Akpınar Mahalle Muhtarı Erhan Aydın, CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “ibn*”, CHP’lilere ise PKK’lı benzetmesinde bulundu. İmamoğlu’na hakaretler yağdırılan bir paylaşımı alkışlayan muhtar Aydın yorumlarda ise CHP’lilere saldırdı. “CHPKK” ifadesiyle partiyi terör örgütleriyle bir tutan Aydın’ın ifadeleri kent kamuoyunda şaşkınlık yarattı. CHP’liler muhtara tepki gösterdi.

GENÇTÜRK TEPKİ GÖSTERDİ

CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Mehmet Nazım Gençtürk konuyla ilgili sert tepki gösterdi. Gençtürk, “Bir densiz herkesi kendi gibi sanıyor. Zihninin karanlığını, içinin fesatlığını; cinsiyetçi yaftalarıyla, kendince kelime oyunlarıyla, iftiralarıyla bezeyip paylaşıyor. Kamu hizmeti yürüten bir muhtar da bunu beğenip alkış tutuyor…  Bir başka paylaşıma yorum yaparken de bu kez muhtar densizliği bizzat eline alıp “chpkk” deme gafletinde bulunuyor… Dilin kemigi yok diyeceğim ama dil ne ola ki, kiminin omurgası yok… Nereden baksan tutarsızlık…” dedi.

6ade2f44 96b1 4288 8cef a2776f6d960c f5f4b075 248a 4e0c a923 eab3770cf251

YORUMLAR

11 adet yorum var

  1. aldığın maaşı yemek nasip olmasın iftiracı it bizim vergilerimizden maaş alıp akpkk ya çalışan vatan hainisin sen

  2. Erhan bey akp içinde yada belediyede görev almak istiyor malum son zamanlarda bu tipler pirim yapıyor yönetim mekanizmalarında. Yazık bu memlekete senin gibilere kaldı mahalle temsiliyeti. Bizede yazık senin gibilere fırsat verdik buralarda.

  3. Kişi neyse karşısındakini de öyle görürmüş ibnelik ruhuna işlemiş bu mübarek ramazan ayında kızana gelmiş ulan terbiyem müsade etse senin bir tarafına mühür basarım da bayram bitsin .

  4. Bu muhtar sırf izmit belediyesini kötü göstermek için izmit belediyesi tarafından yapılacak yapılan hizmetlere taş koyuyor. Amacı siyaset büyükşehire yaranmak muhtarlık bahane

  5. Tamam işte demekki muhtarlıktan memnun değildi maaşı iyi değildi standart olanı yaptıChp belediye başkanına saldırdı Chpkk diye chp saldırdı Akp yanaştı büyükşehir belediyesindeki yerini sabitlemiş oldu Çoğu akp trolünün yaptığını yaptı Yemin ediyorum tv seyretmiyorum artık haber izlemiyorum artık canım ülkem ne hale geldi akp liler ve akpli olmayan lar olarak ikiye bölündükBizleri bu hale getirenlerin iki yakası inşallah bir araya gelmezALLAH inşallah bunlara gün yüzü göstermez kim olur sa olsun hangi partili olur sa olsun babam dahi olsa

  6. Bedavadan reklam yaptı, Tabiki bu konuyu medyaya taşımak gerekirdi. Ekmeğine yağ sürüldü. Bunun gözü yükseklerde bu kadar yanlı konuşmalar hiç görmedim. Profil yorumlarına ve paylaştıklarına bakın, nasıl fanatik olduğu anlaşılıyor. Mübarek Ramazan ayında halkı kin ve nefrete sürüklüyor. Mahallede en az 7-8 kişi muhtar adayı oldu ve sinsilik ile aradan sıyrıldı az bir fark ile seçildi. Şimdi büyük çoğunluk kendisinden memnun değil. Ben mahalle sakini olarak hakkımı helal etmiyorum…

  7. Bu muhtar Kocaeli Büyükşehir Başkanının Tahir Bey in ismini kullanıyor göya Büyükşehire Tahir Bey müdür olarak işe alacakmış işe girebilmek için atmadığı takla kalmadı :,)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İzmit Belediyesi, tüm engellemelere rağmen
Sıradaki Haber İzmit Belediyesi gövde gösterisi yapacak!