Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet seyyara savaş açtı!

İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’nde

İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’nde seyyar satış yapmasına belediye ekiplerince izin verilmeyen Ahmet Karaman isimli vatandaş karpuz yüklü kamyonetinin kasasını benzin dökerek yakmıştı. Konuyla ilgili belediye tarafından yapılan açıklamada olayın tamamen kurgu olduğu ifade edilmiş ve konuyla ilgili çevredeki vatandaşların da satış konusunda rahatsızlık duyduğu dile getirilmişti.

FIRSATA ÇEVİRMEK İSTİYORLAR

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Hürriyet pandemi sürecini fırsata çevirmek isteyenlerin olduğunu dile getirerek şunları kaydetti: “1 yıl önce göreve geldik. Daha 1 ay bile geçmemişti, basında bu haberlerle eleştiri altındaydık. Kent seyyardan yürünemez hale gelmişti. Seçim boşluğunu fırsat bilenler kentte müthiş bir düzensizlik yarattı. Şimdi de pandemi sürecini fırsata çevirmek isteyenlerle mücadele ediyoruz.

KİMSEYE ZOR KULLANMIYORUZ

Vatandaşımızın ekmek kazanmasına itirazımız asla olamaz. Bu sebeple de herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. Uygun yer göstermeye çalışıyoruz. Kimseye zor kullanmıyoruz. Ama iyi niyetimizin de suistimal edilmesi doğru değildir. Vergisini veren, kirasını ödeyen, vatandaşlık görevini yerine getiren esnaflar da haklı olarak seyyara müsaade edilmemesini istiyorlar. Hele de dükkanların tam önünde araba içinde satış yapan seyyarlar esnaf için tam bir haksızlıktır. Lütfen bu konularda hassasiyet içinde olalım ve millet olarak birbirimize yardımcı olalım.”