Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

A-101 personeli ürün mü saklıyor?

Türkiye’nin en büyük market

SEBO min 8Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden biri olan A-101, indirimli ürünleriyle düzenlediği kampanyalarca tanınıyor. Bu ürünler, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. İndirim günlerinde bu marketlerin önlerinde kuyruklar oluşuyor. Kocaeli’de bazı marketlerde bu indirimli ürünlerin personel tarafından saklandığı ve yakınlarına satıldığı iddia ediliyor.

“YOK” ÇEKİYORLAR

Nurbanu adlı bir vatandaş, “Kocaeli Karamürsel A101 personellerinin gelen katalog ürünlerini teşhir etmeden depoda yakınlarına ayırıp müşterilere gelmedi kalmadı gibi yalan konuşmalarından bıktık bu insanlar tanıdıklarına ayıracaksa sürekli olarak bizler ne yapacağız önüne geçemiyoruz. Açılış saatinden önce kapıda bekliyoruz girer girmez yok çekiyorlar teşhir etmeden satış yapıyorlar.” İddiasında bulundu.

“TANIDIKLARINA SATIYORLAR”

Yine aynı konuyla ilgili Nebahat adlı vatandaş ise, “Bizim aktüel ürün olarak gördüğümüz hiçbir şey sabahın ilk saatlerinde Başiskele/Kocaeli/Serdar da bulunan A101 şubenize gitmemize rağmen nedense raflarda olmuyor. Rağbet gören böyle ürünlerin personeliniz tarafından saklanıp (kendi tanıdıkları veya dostlarına satmak için) müşterilere yok denildiğine şahit oldum.” dedi.