Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te iftar bağışı 10 bin oldu!

İzmit Belediyesinin pandemi günlerine

İzmit Belediyesinin pandemi günlerine denk gelen Ramazan ayında ihtiyaç sahipler ile yardımseverleri buluşturmak üzere imza attığı anlamlı projeye destek çığ gibi büyüyor. iftarizmitbel.com adlı internet sitesinde bağışların başlamasının ardından kısa bir süre içinde 10 bin bağış sayısı geçildi Bu sayı her geçen saniye artmaya devam ediyor. Yapılan iftar bağışları Ramazan ayı boyunca her gün İzmit Belediyesi ekipleri tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaya devam ediliyor.

SOFRALAR AŞSIZ KALMADI

Başkan Hürriyet’in ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ düşüncesiyle başlattığı bu proje yardımseverleri, ihtiyaç sahipleri ile buluşturdu. Ramazan ayının başladığı ilk günde kendi imkanlarıyla ihtiyaç sahiplerine iftar için sıcak yemek servisi yapan İzmit Belediyesi, iftarizmitbel.com online iftar bağışı adresine gelen bağışlarla birlikte Ramazan ayının sonuna kadar ihtiyaç sahiplerine ulaşarak iftar için sıcak yemek servisi gerçekleştirecek.

BAĞIŞ YAPMAK İSTEYENLER…

Online olarak iftar bağışı yapmak isteyenler iftarizmitbel.com adresine girerek 1 adedi 15 TL karşılığında olmak üzere dilediği kadar iftar yemeğini ihtiyaç sahiplerine bağışlayabilir. Hayırseverler tarafından büyük ilgi gören online iftar bağışı sitesiyle birlikte İzmit’te hiçbir evin sofrası ekmeksiz, susuz ve aşsız kalmayacak.

[gallery_metabox]