Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li Batuhan Bayındır’dan bakan tepkisi!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Adalet Bakanlığı ile Yargı ve İş Dünyası Sempozyumu’na katılmak için kentimize geldi. Bakan Tunç’un Kocaeli’deki programı nedeniyle Kocaeli’deki bazı yolların trafiğe kapatılmasına CHP Kocaeli eski İl Sekreteri Batuhan Bayındır sosyal medyadan tepki gösterdi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Adalet Bakanlığı ile Yargı ve İş

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bugün Adalet Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Kocaeli Ticaret Odası ve Kocaeli Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen Yargı ve İş Dünyası Sempozyumu’na katıldı. Kocaeli Kongre Merkezinde düzenlenen programa siyaset, hukuk ve iş dünyasından yoğun katılım sağlandı. Bakan Tunç’un Kocaeli’deki programı nedeniyle kentteki bazı yollar ise trafiğe kapatıldı. Yaşanan gelişemeye CHP Kocaeli eski İl Sekreteri Batuhan Bayındır sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

YOLLAR ULAŞIMA KAPANDI

Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştirilen program için Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Kocaeli’ye geldi. Sempozyumda iş dünyası ve hukukçularla bir araya gelen Tunç, önemli mesajlar verdi. Yılmaz Tunç’un Kocaeli’deki programı nedeniyle kentteki bazı yollar araç trafiğine kapatıldı. Bu duruma CHP Kocaeli eski İl Sekreteri Batuhan Bayındır Instagram hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

“ADALET YOK AMA BAKANI VAR”

CHP Kocaeli eski İl Sekreteri Batuhan Bayındır sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Evet ülkede adalet yok ama bakanı var ve o bakan kentimize geldiği için yollar kapalı. İş yerimize yürüyerek ulaşmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

237c0f5b 42fd 45b4 9c2e b767070e5a2a

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Hayrettin Ünlü, CHP İzmit
Sıradaki Haber AK Partili Hayrettin Ünlü’den Gökhan Ercan’a yanıt: Gel anlatayım!