Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kapanan AVM'ler kira almasın!

KOTO Başkanı Necmi Bulut, AVM’lerin kapanan işletmelerden kira almama tavsiye kararını desteklediklerini söyledi. Bulut AVM'lerin yeniden açılana kadar mağazalardan kira almaması gerektiğini söyledi.

KOTO Başkanı Necmi Bulut, AVM’lerin kapanan işletmelerden kira almama tavsiye

Kocaeli Ticart Odası (KOTO) Başkanı Necmi Bulut, Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu’nun, ‘AVM’ler koronavirüs nedeniyle kapanan işletmelerden kira alınmayacak’ açıklamasının çok yerinde bir tavsiye kararı olduğunu ifade ederek, “Tüm AVM’lerde ivedilikle hayata geçirilmesini, yaygın ve genel uygulama olmasını temenni ediyoruz ancak ortak giderlerden de muaf tutulmalı” dedi

İLİMİZDEKİ AVM’LERDE DE…

Kararı değerlendiren Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, tavsiye kararının çok isabetli bir uygulama olacağına vurgu yaparak, “Federasyona bağlı AVM’lerin bu kararı koronavirüsle iktisadi mücadele açısından çok yerinde ve isabetlidir. Temennimiz uygulamanın bir an önce tüm AVM’lerde hayata geçirilmesi, yaygın ve genel bir uygulamaya dönüştürülmesidir. Bu uygulamanın yerel esnafta da mülk sahiplerinin özverileriyle hayata geçirilmesini arzu ediyoruz. Yerel esnafımızın bu süreçten en az hasarla çıkabilmesinin yolu ancak böyle bir uygulamayla mevcuttur. Özellikle bu uygulamanın şehrimizde hayata geçirilmesi tüm ülkeye örnek olacak, bu özveri birçok yerel esnafımızın hayatını kurtaracaktır. Mülk sahiplerinin bu konuya duyarsız kalmayacaklarına yürekten inanıyorum” dedi.

NECMİ BULUT
BASYKAN BULUT

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başiskele’de faaliyetlerini sürdüren Özka Lastik Şirketi ile Lastik İş Sendikası
Sıradaki Haber Lastik İş Sendikası açıkladı: Özka Lastik Fabrikası’nda en düşük maaş 87 bin lira oldu!