Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O toplantı yapılmayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘imar toplantısı’ Koronavirüs tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘imar toplantısı’ Koronavirüs tedbirleri kapsamında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından; 12 ilçe belediyesinin başkan yardımcıları, imar müdürleri ve teknik personelinin katılımı ile gerçekleştirilen ‘imar toplantısı’ ileri bir tarihe ertelendi. Büyükşehir tarafından belediyelerin uygulamadaki farklılık ve aksaklıklarının asgariye indirilmesi, gereken önem ve özenin gösterilmesi amacıyla düzenlenen toplantı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü’nün Koronavirüs (Covid – 19) önlemlerine ilişkin 12 Mart 2020 tarih ve 2020/5 sayılı genelgesi kapsamında ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI’NDAN GENELGE

Her ay yapılan Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden sonraki ilk Cuma günü İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan ‘imar toplantısı’, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü’nün Koronavirüs (Covid – 19) önlemlerine ilişkin genelgesi kapsamında ileri bir tarihe ertelendi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başiskele’de faaliyetlerini sürdüren Özka Lastik Şirketi ile Lastik İş Sendikası
Sıradaki Haber Lastik İş Sendikası açıkladı: Özka Lastik Fabrikası’nda en düşük maaş 87 bin lira oldu!