Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başiskele ve Kartepe’ye Körfez de eklendi: Söylesene SEDAŞ ne olacak bu iş?

Kocaeli’de yaşayan milyonlarca vatandaşın en fazla mağduriyet yaşadığı elektrik kesintilerinin ardı arkası kesilmiyor. Kartepe ve Başiskele’de yaşanan kesintilere şimdi de Körfez eklendi. Körfez’de haftada 10 kez elektrikler kesiliyor.

Kocaeli’de yaşayan milyonlarca vatandaşın en fazla mağduriyet yaşadığı elektrik kesintilerinin

Kocaeli’de yaşayan milyonlarca vatandaş, elektrik kesintilerinden dolayı artık illallah etti. Özellikle Kartepe ve Başiskele’de yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları mağdur etmeye devam ederken; söz konusu ilçelere şimdi de Körfez eklendi. Körfez’in Mimar Sinan Mahallesi’nde 10 kez elektrik kesintisi yaşanıyor.

Kocaeli’de yerel medyanın en fazla eleştiri oklarını çevirdiği, vatandaşların şikayet ettiği, hatta meclise dahi konu olan elektrik kesintileri bitmek tükenmek bilmiyor. Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’nin elektriğinden sorumlu olan SEDAŞ, ya bakım çalışması diyor ya da suçu leyleklere atıyor. SEDAŞ’ın çalışmaları nedeniyle Kocaeli’de yaşayan vatandaşların elektriği kesiliyor. SEDAŞ’ın planlı bakım çalışmaları diyerek kestiği elektrik de hayatı olumsuz etkiliyor. Beyaz eşyalar, televizyonlar, şarjda takılı olan telefonlar, bilgisayarlar, klimalar bozulma aşamasına gelirken; öğrenciler derslerini, çalışanlar da işlerini yapamaz hale geliyor.

HAFTADA 10 KEZ ELEKTRİK KESİLİYOR

Kocaeli’nin özellikle Başiskele ve Kartepe ilçelerinde yaşanan elektrik kesintileri vatandaşların yaşamını olumsuz etkilerken, bunlara bir de Körfez eklendi. Körfez’in Mimar Sinan Mahallesi’nde ikamet etmekte olan bir vatandaş haftada 10 kez elektrik kesintisinin yaşandığını açıkladı, SEDAŞ’la ilgili şikayetinde kurumun artık değişmesi gerektiğini belirtti.

“BU ŞİRKET ARTIK DEĞİŞSİN”

Mimar Sinan Mahallesi’nde ikamet eden vatandaş yaşadığı mağduriyeti; “Körfez/Kocaeli Mimar Sinan mahallesinde yaşamaktayım. Bölgenin elektrik enerji şirketi Sepaş ın acil değiştirilmesi gerekmektedir. Artık inovasyon beklemiyoruz bu şirket direkt değişsin. Haftada 10 kez elektrik kesintisi fahiş fiyatlardan satılan elektrik ve halka yaşatılan mağduriyet çevredeki herkes bu şirketten sunduğu hizmetten şikayetçi. Beceremiyorsunuz. Becerebilen şirkete bırakın bu işi. Elektrik kesintilerinden ötürü halkı uğrattığınız maddi zararı karşılamaya çalışsanız batarsınız. Ya bu zararı tazmin edin ya da bırakın bu bölgeyi başka şirket işletsin” sözleriyle açıkladı.

Ekran goruntusu 2024 09 16 101000

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde “Egemenlik kayıtsız şartsız
Sıradaki Haber TBMM 105 yaşında: Kutlu olsun!