Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İgsaş’ın ÇED’i bugün yapılıyor

Körfez’de kurulu bulunan İgsaş’ın mevcut gübre tesisinde kapasite artışı ve limanında revizyon için yapacağı 4 milyar 989 milyon 600 bin liralık yeni yatırımla ilgili ÇED toplantısı bugün (salı) yapılıyor.

Körfez’de kurulu bulunan İgsaş’ın mevcut gübre tesisinde kapasite artışı ve

Körfez’de üretim yapan İgsaş’ın, mevcut gübre tesisinde kapasite artışı ve limanında revizyon için yaptığı 4 milyar 989 milyon 600 bin liralık yeni yatırımın ÇED toplantısı bugün yapılıyor. Yarımca Kültür Merkezi’ndeki toplantı saat 10.00’da başlayacak. Tütünçiftlik Sahili Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Yaprak Fidancı, çevreye duyarlı vatandaşları bugünkü ÇED’i takip etmeye davet etti.

RIHTIM REVİZE EDİLECEK

İgsaş’ın üretim alanında yapılacak kapasite artışı dışında izinlendirilmiş dolgu alanına ilave olarak 9 bin 750 metrekare yeni dolgu yapılacak. İzinlendirilmiş 30 metre iskele 50 metreye uzatılacak. Mevcutta 243 metre olan rıhtım revize edilerek 482 metreye çıkartılacak. Bu ilavelerin yanı sıra İgsaş 263 milyon 534 bin 652 metrekare alanda da dip temizliği yapacak. Proje kapsamında 11 adet 72 bin metreküp hacme sahip depolama tankı ilavesi yapılacak. Toplamda 11 bin 659 metrekare taban alanı ve 250.000 metreküp kapasiteli kimyasal ürün depolama alanı ilavesi yapılacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Körfez’in Yarımca Mahallesi’nde faaliyetlerini sürdürmekte olan Gübretaş’ta Petrol İş Sendikası
Sıradaki Haber Gübretaş’ta greve doğru: Petrol İş yüzde 95 istiyor, patron bakın ne verdi!